Lepo je biti obdarovan, včasih pa je še lepše biti postavljen v sladko vlogo darovalca – med prazniki smo v veliko veselje vseh nas oboje.

Nakupovanje daril je lahko pravi mali obred, če se tega tako tudi lotimo, izbira pravega darila pa prava umetnost. Posameznim zodiakalnim znamenjem ustrezajo različna darila. Po načelih magične astrologije smo vam tokrat pripravili nekaj zanimivih predlogov in nasvetov za nakup daril pred prihajajočimi prazniki.

Obdarovanje je proces usklajevanja z energijo človeka, ki mu hočemo na subtilen način povedati, da nam nekaj pomeni, da smo se dotaknili njegove biti in da nam ni vseeno, kako se počuti. 

OVEN

Pri nakupovanju daril ima oven velike oči, kot tudi sicer pri vseh stvareh. Imel bo dobre ideje, kaj kupiti drugim, s čim osrečiti svoje drage, in če se bo v to usmeril, bo res porabil veliko časa, da bo izbral prave stvari. Njemu za novoletno darilo prinesite kaj sladkega.

Magični nasvet: partnerju ovnu kupite odejo iz rdečega satena.

BIK

Bika najbolj razveseli prijetna družba. Če mu želite ustreči še z darilom, mu podarite kaj praktičnega, kar mu bo olajšalo delo v gospodinjstvu ali pri drugih hišnih opravilih. Bik ne bo zgrešil, če bo tudi sam iskal darila svojim prijateljem na tak način.

Magični nasvet: partnerja bika povabite na masažo.

božič
Naredimo vse, da bosta obdarovanje in okraševanje v nas zbujali same lepe in magične občutke.
Profimedia

V Sloveniji je obveljalo, da Dedek Mraz živi pod Triglavom, poročen pa je s starko Zimo.

DVOJČKA

Dvojčki so hvaležni ljudje za obdarovanje. Razveselijo se vsega, kar dobijo. Dobro znajo obdariti otroke, odraslim pa znajo najti drobnarije, ki vedno pridejo prav.

Magični nasvet: partnerju dvojčku podarite potovanje. Če pa ste dvojček vi, podarite svojemu partnerju nepozabno noč.

RAK

Rak se najbolj razveseli umetniške vaze, kosa keramike, čajnika, stvari torej, ki jih bo tudi z veseljem podarjal. Zanj je značilno, da zelo dolgo izbira darilo, kadar želi nekoga obdariti. Vselej pa bo zares dobro uganil, kaj potrebujete.

Magični nasvet: partnerju raku podarite mehko preprogo ali nov udoben naslanjač za ležanje in uživanje.

božiček
Čeprav se skrivamo pod imenom Božiček ali Dedek Mraz, poskrbimo, da bomo sami s seboj v teh vlogi zadovoljni.
profimedia

LEV

Levu podarite kakšen dekorativni predmet, ki ima originalni etnološki izvor ali pa nekaj modernega, s kvalitetnim dizajnom. Lev bo najraje obdaril s srčno izbranim darilom. To je lahko vino, ki ga tudi sam najraje pije, ali džem, ki ga je napravil po svojem receptu. Tako bo imel občutek, da je podaril delček samega sebe in da vam je s tem pokazal, da vas globoko spoštuje.

Magični nasvet: tisto, kar boste podarili svojemu partnerju, naj ostane do zadnjega skrivnost.

DEVICA

Devico bo najbolj razveselilo nekaj preprostega in praktičnega, kaj takšnega, kar ste pripravili in zavili sami. Samo da bo od srca. Sicer pa vas bo devica po preiskovalnem pogovoru hitro ocenila in vam prinesla za darilo priročnik, ki ga nadvse potrebujete, pa niste vedeli, da sploh obstaja. To vam bo podarila zelo neformalno.

Magični nasvet: devica mora svojega partnerja nujno povabiti na brezhibno večerjo.

jelka
Z darilom želimo prinesti luč, izvabiti nasmeh na lica in prižgati iskrice v očeh.
dreamstime

TEHTNICA

Tehtnice, umetniške dušice, se bodo zelo razveselile sobne rastline, slike, kakšne fotografije ali zgoščenke. Ko pa bodo one želele obdarovati vas, bodo že nekaj mesecev prej z opazovanjem zaznale, kaj vam manjka. S tem vas bodo presenetile.

Magični nasvet: tehtnica bo svojega partnerja po navadi obdarila in razveselila s tistim, kar ima najraje.

božič
Namen magičnih namigov pri izbiri daril za ljube je le eden: krepitev ljubezni
Profimedia

ŠKORPIJON

Škorpijon se želi v novoletnem času prečistiti, preleviti. Podarite mu lahko kakšen bon za obleke ali hišno dekoracijo, prevleke za kavč ali nove zavese. Tudi sam bo najraje obdaroval na takšen način, saj je zagovornik demokratičnega zbiranja daril v stilu: izberi si sam, jaz bom pa plačal.

Magični nasvet: svojega partnerja škorpijona peljite na potovanje.

darila
Obudite občutke, ki ste jih imeli, ko ste opazovali drago osebo v tistem čarobnem trenutku odvijanja in odkrivanja darila, ki je bil prav tisto, kar si je želela ali potrebovala.
dreamstime

STRELEC

Strelci radi prinesejo za darilo kakšne eksotične dobrote. Oni pa se bodo v letošnjem letu najbolj razveselili enodnevne pomoči pri hišnih opravilih – kar je nova in kreativna oblika obdarovanja.

Magični nasvet: strelec naj podari partnerju svečnik z dišečimi svečami in dišeče palčke.

KOZOROG

Kozorog bo rad obdaril svojega prijatelja s kosom kakšnega dobrega orodja, ki bi se ga razveselil tudi sam. Kozoroginje pa so v letošnjem letu veliko bolj nagnjene k umetnosti, zato naj bodo darila te vrste.

Magični nasvet: kozorog naj svojemu ljubljenemu ali ljubljeni podari kakšen pripomoček za njegov oziroma njen konjiček.

dedek mraz
Po Miklavžu in Božičku pride še Dedek Mraz, ki naj bi obdaroval v tednu pred silvestrovim ali pa šele v noči na 1. januar.
Svet24

VODNAR

Vodnarja lahko obdarite z elektroniko. Zabavno ali uporabno. Vodnarji sicer ne marajo obdarovanja, ker ga doživljajo preveč togo in klasično, nadvse radi pa razveselijo, vendar na svojevrsten nepričakovan način.

Magični nasvet: svojemu partnerju vodnarju poklonite tisti elektronski pripomoček, ki bo razvijal njegov talent.

božič
Dobri možje prihajajo z neba. Prav na nebu in v zvezdah je tudi zapisano, česa se bo obdarovanec najbolj razveselil.
Profimedia

RIBI

Ribe znajo vedno dobro izbrati darila za stanovanje. Za vsakogar najdejo prav tisto, kar potrebuje. Tudi same so rade obdarjene v tem stilu. Obdane so z morjem raznolikosti in dnevno spreminjajo svoje želje, ki jih je veliko, zato je ribo najbolje in najbolj pošteno kar naravnost vprašati, kaj si želi.

Magični nasvet: riba naj za svoje darilo partnerju spremeni spalnico.

Duhovna darilca

Če pa želite svojemu partnerju podariti nekaj, kar bo energijsko podprlo njegov razcvet ter med vama vzpostavilo harmonijo ljubezni, sreče, blaginje, mu darilo poiščite v naši spletni trgovini s klikom na naslov: trgovina.petisvet.si, ali pa ga naročite na brezplačni telefonski številki 080 61 16

Dosedanjim duhovnim pripomočkom smo pred prazniki dodali še tri aktivne čakra obeske, ki na svojega lastnika delujejo magično. Čakra obesek svečenica ljubezni našo dušo poveže z nebeškimi silami ljubezni in svetlobe, Čakra obesek boginja obilja uskladi našo vibracijo s pritokom obilja, Čakra obesek čarobni pentagram pa nam omogoča lažje doseganje ciljev na vseh življenjskih področjih. 

Čakra obesek svečenica ljubezni
Čakra obesek svečenica ljubezni
PS

Čakra obesek boginja obilja
Čakra obesek boginja obilja
PS

Čakra obesek čarobni pentagram
Čakra obesek čarobni pentagram
PS