Že stoletja je znano, da ima naše stanovanje poseben vpliv na človekovo biopolje.

Pri izbiri stanovanja ali hiše moramo vedeti, da poleg škodljivih sevanj (kozmične energije, podzemnih voda ali tehničnih naprav) na življenje lahko vpliva tudi energija predhodnih stanovalcev.

Zato je zelo pomembno, da po vselitvi energijsko očistite prostore, v katerih živite.

Odpravite energijo preteklosti

Vrata, ki se ne odpirajo do konca, omejujejo vaš življenjski energijski tok. Odstranite vse, kar preprečuje vratom, da bi se popolnoma odprla. To velja tudi za oblačila, ki visijo na njih.

Hodniki so arterije naših domov, smeti in nagnetene stvari v predsobi in hodnikih pa preprečujejo pretok energije in ustvarjajo prepreke. Iz omar odstranite stare stvari ter počistite kleti in mansarde.

Stare stvari imajo energijo, ki vas vleče v preteklost ter vam preprečuje napredovanje.

Svetlobo, prosim

Kvaliteta našega življenja se poveča, ko je hiša preplavljena s svetlobo. Energija, ki je v zastoju, obožuje temo in se izogiba sončnim žarkom. Stanovanje boste globinsko najbolje počistili tako, da si predstavljate, kako se vsak njegov delček polni s svetlobo. To je še posebej pomembno za kote, razpoke in druga temne mesta, kjer se množijo stanovalci nižjih nivojev astralnega sveta. Pred tovrstnim čiščenjem se obvezno fizično pripravite.

Najprej prižgite kafro. Če boste ob tem razporedili še malce negoreče kafre v vse štiri kote sobe, bo učinek čiščenja še boljši.

Njena aroma deluje na zelo globokem nivoju in odganja neprijateljska bitja nižjega astralnega sveta, ki pogosto povzročajo nemire in razdor ter zavirajo napredek v hiši.

Sicer pa pazljivo s kafro! Takoj po postopku jo odstranite in glejte, da je slučajno ne zaužijete, saj je tudi za fizično telo lahko zelo nevarna.

duhovnost 2

Dviganje energije in odstranjevanje negativnih sil

Za dviganje splošne pozitivne energije je dobro celo hišo poškropiti s čisto izvirsko vodo, ki ji dodajte sivkino olje, saj sivka pozitivno vpliva na vzdušje v hiši. Takšna osvežitev uravnoteži preveliko količino pozitivnih ionov, ki jih ustvarjajo televizije, računalniki in druge električne naprave.

Nivo energije zviša tudi pomivanje tal s posoljeno vodo, ki nevtralizira negativna delovanja. S krpo, namočeno v slano vodo, obrišite tudi vrata, pohištvo, zid in kopalnico.