Obdobje Škorpijona se je začelo 23. oktobra in bo trajalo do 22. novembra. To bo napet čas za številna nebesna znamenja, saj bo energija preveč močna, da je ne bi občutili.

Tipični Škorpijoni so neustrašni ljudje, ki se pogumno soočajo z vsemi neprijetnostmi, ki jih prinaša življenje, saj verjamejo v svojo notranjo moč. Kot rečeno, sezona Škorpijonov prinaša neverjetno močne energije, nekaterim nebesnim znamenjem pa posebej lepe trenutke.

Za ta tri znamenja bo letošnje obdobje Škorpijona najboljše doslej, saj bodo končno lahko razumeli vse, o čemer so dolgo razmišljali.

Rak

Za Raki je resnično turbulentno obdobje, zdaj pa se bodo končno lahko sprostili. Vedno so bodrili druge, naj bodo nežni do sebe, zdaj je čas, da ta nasvet upoštevajo tudi zase. Čakajo jih nepozabni trenutki, polni zabavi, strasti, kreativnosti in romantike.

Škorpijon

Škorpijonom se nasmiha sreča, saj je to vendar njihovo obdobje. Čaka jih nekaj lepega, na to naj bodo pripravljeni. Obstaja možnost, da bodo v začetku novembra malce otopeli, vendar se bodo v nekaj dneh stvari zanje popolnoma spremenile. Na bolje!

Ribi

Ribice imajo za seboj dolgi in oprezno potovanje, zdaj pa se bodo stvari zanje končno spremenile. Preživele so resnično težko obdobje, naučile so se nekaj lekcij in resnično odrasle. Zdaj so pripravljene na velike stvari. Lahko začnejo avanturo, lahko pa nekaj čisto novega. Karkoli bodo izbrale, v vsem bodo zagotovo uspeli. Vse vesolje je na njihovi strani.